Ukulele - for begyndere

Kom godt i gang på din Ukulele. Noder, tabs og akkorder – det hele er med!

Denne bog er en let introduktion til ukulelen, som har vundet en særlig plads hos mennesker i alle aldre og alle samfundslag over hele kloden. På Hawaii, hvor ukulelen stammer fra, kalder man sig selv for ”Verdens smeltedigel” og i tråd med dette, har Camilla og jeg valgt en samling musik til bogen, som spænder meget vidt – præcis som ukulelen gør det.

Jeg begyndte selv at spille ukulele som 8-årig sammen med min far til sangaftner på den højskole, hvor han var lærer, og jeg har ikke sluppet den siden. Ukulelen har bragt mig mange forskellige steder hen i verden, hvor jeg har mødt fantastiske mennesker, som deler samme glæde ved instrumentet, som jeg selv har. Vi har mødtes på tværs af stilarter og nationaliteter og har inspireret hinanden.

Ukulelen går for at være verdens gladeste instrument – god fornøjelse!

Tobias Elof

Vejl. udsalgspris inkl. moms: 149,00

Ukulele – for begyndere
Rul til toppen